Butlletí

Si vols rebre per correu electrònic els articles de República Valenciana, apunta-t'hi

Nom


Correu electrònic


Vídeos

Pel canvi de règim votarem la coalició ENV-RV/PVE La proposta del Sobiranisme Valencià Republicà
> 3er Tren republicà, de Castelló a Oriola (1a part)
3er Tren republicà, de Castelló a Oriola (2a part)
Manifestació del 25 d'abril de 2010 PER LA SOBIRANIA VALENCIANA
Per la República Valenciana

Coalició per la República Valenciana

(1ra part) Víctor Baeta entrevistat per TELE ELX

(2na part) Víctor Baeta entrevistat per TELE ELX

Galeries de fotos

Manifestacions
Manifestacions

Més fotografiesCoalició per les republiques sobiranes a EuropaEnllaços valencianistes

Twitter

FacebookEsquerra nacionalista valenciana

Constantí Llombart

País Valencià. lliure i sobiràEncarrega la teua bandera


RV/PVE davant el 9 d'Octubre del 2019


dilluns, 07 octubre 2019, a les 09:56


RV/PVE davant el 9 d’Octubre del 2019
La Diada Nacional del País Valencià d’enguany ve en un context de crisi del regim del 78/39/1707 pels esdeveniments de la revolta republicana catalana que ha obligat a l’oligarquia espanyola a desprendre’s de la disfressa ‘democràtica’ i aparèixer tal qual és: una dictocràcia aferrant-se patèticament, però també amb el terror propi de les tiranies, als restos d’un Imperi terminal.
En eixe context de crisi del regim, els valencians hem d’aparèixer en aquest escenari amb objectius clars respecte als protagonistes que aniran configurant l’alternativa a l’actual regim, al ja periclitat Reino de España.
Per als demòcrates valencians, per als republicans valencians, per als valencians que volem passar pàgina del regim del 78, concatenat amb el del 39, però també amb el del 1707, el camí a seguir és l’iniciat pels republicans catalans, punta de llança i abanderats contra el regim del 78/39 i , per a ells, del 1714.
Però ja hi ha protagonistes dels que albiren un nou regim que ens fan propostes als valencians. Les propostes republicanes federals que de ponent o tramuntana se’ns proposen als valencians sols poden tenir un sentit creïble si els que les fan coadjuven amb els sobiranistes valencians republicans a guanyar les institucions valencianes per omplir-les de sobiranistes valencians, per en ser majoria proclamar l’Estat valencià, la República Valenciana, lliure i sobirana.
Sense un Estat propi, els valencians políticament no existirem.
Per a qualsevol negociació d’un pacte federal, sense la prèvia existència de l’Estat valencià, de la República Valenciana, sense l’existència d’una part lliure i sobirana, no pot existir un veritable pacte federal per als valencians. Els valencians políticament sols comptarem, sols podrem dir la nostra, si estem configurats en un Estat. Sense l’existència política prèvia de les parts, lliures i sobiranes, i aquestes en pla d’igualtat entre elles, no pot haver un veritable pacte federal. Tornarien una vegada més, els valencians, a ser estafats.
Per això RV/PVE convida els valencians, els residents d’Oriola a Vinaròs, en este 9 d’Octubre, a reivindicar que hem de tornar a ser de nou un Estat, però ara en forma de República. Recordar la fundació del Regne de Valencià en 1238, ara en el 2019 significa reivindicar la República Valenciana.

Comitè Executiu de República Valenciana/Partit Valencianiste Europeu

País Valencià, d’Oriola a Vinaròs, 7 d’octubre 2019© 2008 República Valenciana - Avís legal - Contacte
Accedeix al web antic