Butlletí

Si vols rebre per correu electrònic els articles de República Valenciana, apunta-t'hi

Nom


Correu electrònic


Vídeos

Pel canvi de règim votarem la coalició ENV-RV/PVE La proposta del Sobiranisme Valencià Republicà
> 3er Tren republicà, de Castelló a Oriola (1a part)
3er Tren republicà, de Castelló a Oriola (2a part)
Manifestació del 25 d'abril de 2010 PER LA SOBIRANIA VALENCIANA
Per la República Valenciana

Coalició per la República Valenciana

(1ra part) Víctor Baeta entrevistat per TELE ELX

(2na part) Víctor Baeta entrevistat per TELE ELX

Galeries de fotos

L'històric cartell de Lluís Dubon
L'històric cartell de Lluís Dubon

Més fotografiesCoalició per les republiques sobiranes a EuropaEnllaços valencianistes

Twitter

FacebookEsquerra nacionalista valenciana

Constantí Llombart

País Valencià. lliure i sobiràEncarrega la teua bandera


República Valenciana, partit valencianista europeu anirà en coalició amb Esquerra Nacionalista Valenciana i Estat Valencià

Víctor Baeta (RV): “Anem a Madrid a per les claus”

divendres, 28 desembre 2007

República Valenciana, partit valencianista europeu, ha tancat un acord amb Esquerra Nacionalista Valenciana i amb Estat Valencià per concórrer en una coalició sobiranista i republicana a les properes eleccions de març.

Víctor Baeta, coordinador de República Valenciana, partit valencianista europeu (RV-pve) ha sintetitzat els objectius de la futura Coalició d’aquesta manera:
“Els republicans valencians anem a Madrid amb una reivindicació clara: que el borbó torne les claus al poble valencià. I si l’Estat que té darrera el borbó, no vol tornar-les, cridarem a la unitat dels valencians, d’Oriola a Vinarós, per canviar el pany.”

Baeta: “L’article 99 de la Constitució de 1978 converteixen les eleccions de març en una farsa”
A continuació, Víctor Baeta , ha denunciat les properes eleccions com una farsa pels següents motius: “Els electors espanyols estan convençuts que dels representants elegits per al Congrés dels Diputats, aquell que tinga la majoria, ha de sorgir el nou President del Govern. Fals. L’article 99 de la Constitució de 1978 regula aquesta elecció de manera que el Rei ─ una persona no elegida per ningú i el que es pitjor que no es presentarà per ser elegida en el futur─, decideix unilateralment un candidat i si aquest, el seu candidat, no aconsegueix la majoria del Congrés, aquest senyor no elegit per ningú i segons l’article 99, dissolt la Càmara i convoca noves eleccions. Es a dir que ni el seu anomenat ‘pueblo español’ es el depositari de la sobirania amb aquesta Constitució. És tan escandalós aquest article que converteix als partits que no el denuncien en veritables partits dinàstics i còmplices de l’empassada pactada en 1978 i que precisa, en paraules de Juan Carlos, el rei dels espanyols, d’un continu ‘consens’ entre els partis dinàstics perquè la farsa continue”.© 2008 República Valenciana - Avís legal - Contacte
Accedeix al web antic