Butlletí

Si vols rebre per correu electrònic els articles de República Valenciana, apunta-t'hi

Nom


Correu electrònic
Vídeos

Pel canvi de règim votarem la coalició ENV-RV/PVE La proposta del Sobiranisme Valencià Republicà
> 3er Tren republicà, de Castelló a Oriola (1a part)
3er Tren republicà, de Castelló a Oriola (2a part)
Manifestació del 25 d'abril de 2010 PER LA SOBIRANIA VALENCIANA
Per la República Valenciana

Coalició per la República Valenciana

(1ra part) Víctor Baeta entrevistat per TELE ELX

(2na part) Víctor Baeta entrevistat per TELE ELX

Galeries de fotos

La bandera de la República Valenciana a l'Aplec del Puig del Darrer Diumenge d'Octubre
La bandera de la República Valenciana a l'Aplec del Puig del Darrer Diumenge d'Octubre

Més fotografies

Coalició per les republiques sobiranes a EuropaEnllaços valencianistes

Esquerra nacionalista valenciana

Constantí Llombart

País Valencià. lliure i sobiràEncarrega la teua bandera


Estat Aragonés, Tierra Aragonesa, Estat Valencià, Esquerra Nacionalista Valenciana i República Valenciana - partit valencianista europeu inicien una coalició per a les Europees


diumenge, 11 gener 2009


Els partits sobiranistes republicans Estau Aragonès, Tierra Aragonesa, Esquerra Nacionalista Valenciana, Estat Valencià i República Valenciana - partit valencianista europeu, davant les eleccions Europees de juny de 2009, fan una crida a les formacions polítiques de la resta de pobles també sotmesos i dominats pel Regne d’Espanya i que també aspiren a les seues sobiranies i repúbliques, a encetar la formació d’una coalició per a les pròximes eleccions europees amb el nom provisional de ‘SOBIRANIES I REPÚBLIQUES A EUROPA’ amb les següents característiques:

  1. L’assoliment de les plenes sobiranies de cadascú dels pobles sotmesos i dominats pel Regne d’Espanya i les seues plasmacions legals mitjançant l’aprovació de Constitucions sobiranes que proclamen les respectives Repúbliques, és l’objectiu de la coalició.
  2. Les nostres Repúbliques, estats lliures i sobirans, els volem associats a una futura i nova Europa republicana, confederal, social i solidària, on la justícia, la llibertat individual, la defensa del medi ambient i de totes les formes de vida siguen el fonament que òbriga un nou camí global cap a l’harmonització entre tots els pobles del món mitjançant una efectiva redistribució de la riquesa entre totes les persones, l’assumpció de la democràcia i la conservació de la natura.
  3. Guanyar democràticament els nostres Parlaments amb l’assoliment d’una majoria sobiranista republicana per a fer possible els punts anteriors és l’objectiu de la coalició ‘SOBIRANIES I REPÚBLIQUES A EUROPA’.
  4. Accedir al Parlament europeu té com a finalitat aprofitar qualsevol tribuna per a defensar, amb veus sobiranes i republicanes, els objectius de la coalició ‘SOBIRANIES I REPÚBLIQUES A EUROPA’ explicitats en els punts anteriors.
  5. Estau Aragonès, Tierra Aragonesa, Esquerra Nacionalista Valenciana, Estat Valencià i República Valenciana - partit valencianista europeu volen compartir esta coalició amb totes aquelles forces polítiques i persones que compartisquen estos objectius i anar consensuant un programa i protocol.
  6. I per finalitzar Estau Aragonès, Tierra Aragonesa, Esquerra Nacionalista Valenciana, Estat Valencià i República Valenciana - partit valencianista europeu fem una crida a tots els sobiranistes republicans ha organitzar-se per encetar este nou camí.

Saragossa, nou de gener 2009© 2008 República Valenciana - Avís legal - Contacte
Accedeix al web antic