Butlletí

Si vols rebre per correu electrònic els articles de República Valenciana, apunta-t'hi

Nom


Correu electrònic
Vídeos

Pel canvi de règim votarem la coalició ENV-RV/PVE La proposta del Sobiranisme Valencià Republicà
> 3er Tren republicà, de Castelló a Oriola (1a part)
3er Tren republicà, de Castelló a Oriola (2a part)
Manifestació del 25 d'abril de 2010 PER LA SOBIRANIA VALENCIANA
Per la República Valenciana

Coalició per la República Valenciana

(1ra part) Víctor Baeta entrevistat per TELE ELX

(2na part) Víctor Baeta entrevistat per TELE ELX

Galeries de fotos

Banderes de la República Valenciana, onejant en la platja d’Alboraia (L’Horta)
Banderes de la República Valenciana, onejant en la platja d’Alboraia (L’Horta)

Més fotografies

Coalició per les republiques sobiranes a EuropaEnllaços valencianistes

Esquerra nacionalista valenciana

Constantí Llombart

País Valencià. lliure i sobiràEncarrega la teua bandera


Cal canviar de règim i d’estat, aquest està putrefacte


dissabte, 21 febrer 2009, a les 02:43


Cal canviar de règim i d’estat, aquest està putrefacte

Si no ens agrada el que veiem podem fer dues coses intentar canviar-lo o mirar per a altre costat. El problema és que els polítics dinàstics governen sense por i amb prepotència. Saben que estan treballant per a les oligarquies que van portar de nou als borbons per a continuar els negocis que ja feien amb Franco. Els seus negocis estan fora de perill amb els dos partits dinàstics PP i PSOE. Tots els serveis públics: carreteres, sanitat, educació, pensions, transport, etc. són adjudicats pels polítics dinàstics a les oligarquies de torn perquè facen els seus negocis. A canvi les oligarquies els tapen i perdonen els forats negres que generen amb la seua gestió sense control i per al seu enriquiment personal. Els diners de tots, a través d’ells, va a les butxaques dels que estan sostenint aquesta monarquia que tan bé els va. Mentre açò succeeix els nostres suposats representants, parlen de coses alienes al que realment ocorre en les nostres vides diàries. No volen que pensem i sapiem com ens estafen.

Fa falta altre règim polític. Aquest està putrefacte. Si no comencem a reivindicar un canvi de règim, els valencians ens quedarem sense present i sense futur. La corrupció i el despotisme forma part inseparable de la monarquia espanyola i de l’Estat espanyol. No és admissible que existisquen persones que duen tota una eternitat ocupant tot tipus de càrrecs públics molt bé remunerats, vivint del conte, per a facilitar els negocis als especuladors i als pocavergonyes. Hi ha una llarga llesta de grimpes i de barrudes professionals, que han fet de la política dinàstica una bona forma de viure del conte i sense pegar colp, a costa de tots nosaltres.

Ja n’hi ha prou de passivitat i resignació. Tenim el dret a una societat sense chorizos ni mangantes. L’única solució realment efectiva i urgent és acabar amb la dictadura borbònica i l’obscè bipartidisme que ens estafa i envileix amb els seus mitjans de comunicació.

Hem de construir una societat nova. Els valencians no podem renunciar a la nostra dignitat. Que els ciutadans valencians tinguem les nostres pròpies institucions públiques, totalment independents i sobiranes, amb veu pròpia i directa a Europa. A mantenir bones relacions amb tots els territoris de la conca mediterrània, la conca que arreplega tota l’aigua que desemboca al Mediterrani, començant amb els murcians, amb els manxecs d’Albacete i Conca i amb els aragonesos i catalans, les nostres eixides a Europa. Tot aquest territori hem de coordinar-nos doncs tenim interessos compartits que hem de defensar a Europa. Si no ho fem estarem sotmesos, com una colònia, a tot tipus d’arbitrarietats i capritxos des de l’Estat espanyol.

La solució passa per la instauració d’Oriola a Vinaròs, de la República Valenciana, una societat d’homes i dones lliures; lliures de dominadors i explotadors. Una República europea coordinada amb tots els pobles de la conca mediterrània. Una República Valenciana en la qual els seus ciutadans no tinguen necessitat de demanar permís per a poder viure.

Antonio Marín Segòvia, de l’ Assemblea de República Valenciana –partit valencianista europeu© 2008 República Valenciana - Avís legal - Contacte
Accedeix al web antic